070090053
Купи с един клик
Наш служител ще се свърже с вас, за да уточните детайлите по поръчката.
С натискането на бутона "Купи" декларирате, че сте съгласни с нашите Общи условия.
spalnite spalnite

Спален комплект San Marino

: : :
Спален комплект San Marino

 
Виена е вдъхновена от човешкия стремеж за красота и комфорт. Елегантната извивка на чекмеджетата на скрина, кожения гръб на таблата с бляскавите линии полиглос и осветлението под борда на леглото разкриват изключително внимание към детайла. Моделът успешно съчетава три материала придаващи усещане за лукс. И същевременно с това изграждат едно съвършено удобно място за почивка и удовослтвия. Комплекта включва легло с повдигащ амортисьорен механизъм за матрак 1600/2000мм и ламелна рамка, гардероб, нощни шкафчета. Към леглото може да бъде добавено и LED осветление.
Леглото се изработва с извити челни ръбове, осигуряващи дизайна на комплекта, както и безопасността на потребителя. На гърба на леглото са прикрепени детайли, тапицирани с изкуствена еко кожа и детайли от МДФ лак. Леглото се предлага с метална подматрачна ламелна рамка с повдигащ механизъм.
Двете нощни шкафчета се изработват с по едно чекмедже, чиито чела са също извити. Корпуса на нощните шкафчета се изработва от масивно ПДЧ с дебелина 36 мм.
Като допълнителна опция може да се закупи скрин.

Цветове: дъб хайленд антрацид МДФ боядисан бял гланц еко кожа арт пласт фиона бяла перла. Гърба на леглото се произвежда с два декоративни детайла от МДФ боядисан, с гланцов ефект. Леглото се предлага с включена в цената метална подматрачна ламелна рамка с повдигащ механизъм. Леглото е предназначено за матрак 1600/2000мм. Възможно е промяна на размера на леглото и гардероба след индивидуално запитване. Двете нощни шкафчета се изработват с по две чекмеджета, чийто страници се произвеждат от МДФ боядисан, с гланцов ефект. Скрина от комплекта се произвежда с три чекмеджета, като страниците на модула се изработват от МДФ боядисан, с гланцове ефект. Гардероба се изработва с две плъзгащи врати, средната ивица, на които е от тапициран детайл с висококачествена искуствена еко кожа. Има опция за вътрешно разпределение на гардероба по желание на клиента.
Комплекта включва: легло с включен повдигащ механизъм и подматрачна рамка, за матрак 1600/2000мм, гардероб с плъзгащи врати, 2 бр нощни шкафчета и огледало от МДФ лак гланц.
Като допълнителна опция може да се закупи скрин.


Габаритни размери:
Легло за матрак 1600/2000мм - 1650/1000/2050мм
Гардероб - 1800/2100/600мм
Нощно шкафче - 500/340/330мм
Скрин - 950/750/500мм
Огледало - 800/550мм


В цената не е включен скрин, матрак и подматрачна рамка.

 

ОТЗИВИ
Купи с един клик
Наш служител ще се свърже с вас, за да уточните детайлите по поръчката.
С натискането на бутона "Купи" декларирате, че сте съгласни с нашите Общи условия.
Спален комплект San Marino

размер:
за матрак 160/200

стара цена:
1999 лв.

-15%

Цена:

1699лв.