070090053
Купи с един клик
Наш служител ще се свърже с вас, за да уточните детайлите по поръчката.
С натискането на бутона "Купи" декларирате, че сте съгласни с нашите Общи условия.
spalnite spalnite

Спален комплект Женева

: : :
Спален комплект Женева
 

Спалня Женева съчетава всички характеристики на лукса и стилната визия. Коженият гръб на леглото се грижи за максимално удобство, извитите елементи като чекмеджетата на нощните шкафчета и на скрина засилват усещането за хармония и превръщат спалнята в съвършеното място за почивка.
 
Комплект Женева се произвежда от висококачествено ПДЧ с дебелина 18мм. на фирмата 01 egger 2x. Двете нощни шкафчета се изработват с две чекмеджета, чиито чела са също извити. Корпуса на нощните шкафчета се изработва от масивно ПДЧ с дебелина 36 мм.
 
Комплекта включва: легло с повдигащ амортисьорен механизъм за матрак 1600/2000мм, гардероб с плъзгащи врати, 2 бр. нощни шкафчета.
Като допълнителна опция може да се закупи скрин.


Леглото се изработва с извити челни ръбове, осигуряващи дизайна на комплекта, както и безопасността на потребителя. На гърба на леглото се прикрепя тапициран детайл от висококачествена изкуствена кожа. Леглото се предлага с метална подматрачна ламелна рамка с повдигащ механизъм. Леглото е предназначено за матрак с размери 160/200. Двете нощни шкафчета се изработват с две чекмеджета, чиито чела са също извити. Корпуса на нощните шкафчета се изработва от масивно ПДЧ с дебелина 36 мм.
За по-голяма елегантност детайлите на корпуса на нощните шкафчета са сглобени под 45 градуса.

Гардероба се изработва с две плъзгащи врати, средната ивица на които е от детайл, тапициран с висококачествена изкуствена кожа. Има опция за вътрешно разпределение на гардероба по желание на клиента.


Скрина е в същия стил като нощните шкафчета, с разликата, че се състои от четири чекмеджета.


В цената не е включен скрин, матрак и подматрачна рамка.

ОТЗИВИ
Купи с един клик
Наш служител ще се свърже с вас, за да уточните детайлите по поръчката.
С натискането на бутона "Купи" декларирате, че сте съгласни с нашите Общи условия.
Спален комплект Женева

размер:
за матрак 160/200

стара цена:
1999 лв.

-15%

Цена:

1699лв.