070090053

Филтри +

Изчисти филтрите

Ламелни рамки

Dream System на супер цени

Dream System

Цена

89 лв.
Dream Flex на супер цени

Dream Flex

Цена

125 лв.
Безплатна доставка
Ламелна рамка 160/200 на супер цени

Ламелна рамка 160/200

Цена

170 лв.
Безплатна доставка

Защо да инвестирате в подматрачна рамка

Качественият матрак се нуждае от подходяща основа, която да запазва полезните за му качества и добро състояние в продължение на години. Ламелната конструкция осигурява балансирана поддръжка и правилно разпределя тежестта по цялата площ. Гъвкавите ламели понасят и противодействат на силата, която тялото упражнява. По този начин матрачната основа не хлътва в натоварените зони.

Дървената конструкция спомага и за нормалното проветрение на матрачните слоеве и елиминира възможността за поява на мухъл.

Съвременните разработки позволяват регулиране на твърдостта според личните предпочитания. Това е отличен избор за двойни легла и персонализация на твърдостта за двамата партньори. Допълнително се неутрализира и излишното движение на матрака при въртене.

Изработка и полезни качества

  • В онлайн магазина на Спалните Бг можете да избирате между няколко модела ламелни рамки:
  • Двойни или единични - Тези за двойни за легла ще намерите в стандартни размери, като най-търсените са 140х200 см и 144х190 см, 160х200 см и 164х190 см, до 180х200 см и 200х200 см.
  • Разглобяеми - Удобно решение на по-ниска цена.
  • С метални корпуси – Корпусите са от стомана, което прави продуктите още по-издръжливи на натоварване и усукване.
  • С възможност за регулиране на твърдостта - Двойните ламели притежават пристягащи пластини, които регулират твърдостта в зоните около гърба и кръста. Това осигурява максимален персонален комфорт.

Ламелите, въртящи се около оста си спомагат за подобрен баланс и предпазват матрака от хлътване. Те са от гъвкава, но изключително жилава букова дървесина. Преминали специална обработка и оформяне, устояват и на свръх натоварване. Свързани са с корпуса посредством безшумни обувки. Движението е плавно и без скърцане.

Едно от най-големите предимства е опцията за монтиране на повдигащ механизъм за пълното усвояване на пространството под леглото.

Доверете се на предложенията ни

Спалните Бг предлага подматрачни рамки на производители, като марката РосМари с опит в производството. Качеството е доказано с гаранция до няколко години. Серията Dream е най-търсената сред предложенията им, заради изгодната цена и сертифицираното качество и дизайн. За тези, които са се ориентирали към бюджетен избор си партнираме с марката Ирим – още един производител с традиции в мебелното производство.

Допълните ни условия са Вас са:

  • Бърза доставка до градовете София, Пловдив, Варна, Бургас и всяка точка на страната;
  • Безплатна доставка над 500 лв;
  • Опция за връщане до 14 дни.

Изберете Спалните Бг за свой партньор и се възползвайте от изгодните оферти.