070090053

Филтри +

Изчисти филтрите

Скринове

Скрин Марти мод 5 на супер цени

Скрин Марти мод 5

Цена

240 лв.
Безплатна доставка
Скрин 2D1S Alex на супер цени

Скрин 2D1S Alex

Цена

130 лв.
Безплатна доставка
Скрин за повиване 2D1S Alex на супер цени

Скрин за повиване 2D1S Alex

Цена

144 лв.
Безплатна доставка
Скрин за повиване 1D3S Alex на супер цени

Скрин за повиване 1D3S Alex

Цена

203 лв.
Безплатна доставка

Мултифункционални детски скринове

В онлайн каталога на Спалните Бг се намира широк избор от евтини решения за съхранение за стаята на детето. С внимание към най-малките Ви предлагаме редица практични, с оригинална визия и на добра цена варианти:
• Традиционни шкафове за дрехи;
• Ниски модули тип ТВ поставки;
• Двойни с дълбоки отворени отделения за съхранение;
• В комбинация с рафтове;
• С вратички и чекмеджета.

Заложили сме на разнообразие при разпределението на отделенията, за предоставим повече възможности за употреба. Различните модели можете да използвате за да приберете дрешки, спално бельо, да Ви послужат като поставка за играчки, книги или учебници. Визуално се комбинират лесно със секции или лавици по стената, благодарение на разчупеният им дизайн.

Кога да изберете подобно решение
Скринът, освен като допълнение към базовото детско обзавеждане, може да послужи и като основна мебел за съхранение. За стаята на бебе или малко дете, чиито лични вещи все още не заемат много пространство е напълно достатъчен, оставяйки повече пространство за игра. Ако запазването на простора в помещението е основната Ви цел, то един или два шкафа за дрехи са по-добра опция от тежък гардероб.

Инвестирайте в това решение, ако сте в процес на подмяна на старите мебели и искате да замените тежките секции и ракли с нещо компактно, удобно и с универсална функция. Съвременните шкафове за дрехи, които компанията ни произвежда, освен че ще Ви спестят пространство и ще съберат максимално много вещи.

Не на последно място, изберете като разширение на мястото за багаж на по-ниска цена.

Визия и изработка от Спалните Бг
Нашите предложения са изработени в един и същ стил и тон с останалите модули – легла, ракли или пък цели комплекти. Така можете да направите своя комбинация по всяко време. Повечето продукти се предлагат с избор между няколко цвята. Моделите са светли и непретенциозни, някои с ярък акцент, който да внесе игривост. Нетрадиционният дизайн е нещо, на което залагаме при изработката. Вярваме, че детската стая заслужава въображение и оригиналност.

Изработваме продуктите си единствено от качествени плоскости от дървесни частици с гарантирано издръжливо обкантване и устояваща на третиране повърхност. Изделията ни имат гаранция за качество, запазвайки добрата си цена.

Поръчайте евтин скрин за стаята на детето и се възползвайте от бързата ни доставка.