070090053

Филтри +

Вид на матрака +

Еднолицев
Двулицев

Изчисти филтрите

Матраци Ted

Favorite Nova Еднолицев на супер цени

Favorite Nova Еднолицев

Цена

399 лв.
Безплатна доставка
Favorite Nova ортопедик Двулицев на супер цени

Favorite Nova ортопедик Двулицев

Цена

355 лв.
Безплатна доставка
Аstrea Ortho на супер цени

Аstrea Ortho

Цена

447 лв.
Безплатна доставка
Matterra на супер цени
0% лихва

Matterra

Цена

1702 лв.
Безплатна доставка

Заложете на продукт създаден с внимание

ТЕД е най-популярната българска марка за матраци. С огромния си опит в производството фирмата разполага с една от най-модерно оборудваните бази. Поради огромния интерес към техните продукти, главно заради изключително изгодната цена, брандът е въвел автоматизация на голяма част от процесите. Въпреки това най-деликатната работа продължава да се извършва ръчно, заради по-голямата прецизност.

Марката обръща внимание и на малките детайли и използва най-нови разработки и материали за изработката на матрачните основи. Внесените иновации добавят антиалергично, антистатично действие, подобрена терморегулация, значително охлаждане и елиминиране на запарването.

Голямо разнообразие от модели

Основните разновидности в онлайн магазина на Спалните Бг са еднолицеви и двулицеви матраци ТЕД.

Мултипокет и микропокет

Стотиците независими пружинки поддържат тялото в много повече точки. Те следват контурите му, създават отлична вентилация на ядрото и разпределят тежестта балансирано. Отличен избор са за двойни легла. Пружинните мултиипокет ядра предлагат най-добрата възможна поддръжка, вече на цена достъпна за всеки.

Непружинни

Тези предложения са фокусирани върху ползите от високотехнологичните материали. В състава им влизат полиуретанова и високоеластична пяна, мемори, както и специални пени с екстракти от минерали, кехлибар, полезни растения, Gel foam. Непружинните предлагат множество зони на комфорт и различна степен на съпротивление срещу тежестта на тялото

В една матрачна основа се влагат минимум 4 различни слоя, сред които и вложки от естествени материали, като вълна, памук, лен, кокосови влакна, алое.

Ортопедични модели

Ортопедичните двулицеви модели са от типа мултипокет, облечен с високоеластична и мемори пяна. Предимство е, че устояват на тежестта на тялото и не му позволяват да хлътва независимо от положението.

Защо да поръчате от онлайн магазин Спалните Бг

Ние предлагаме изгодни условия за тези от вас, които са в процес на цялостно обзавеждане. Тук можете да поръчате най-търсените двулицеви и мемори матраци ТЕД и да ги добавите към легло или спален комплект от нас, като получите и безплатна доставка.

Допълнителни предимства на онлайн поръчката от нашия магазин са:

• Цени на производител; • Промоции с до 50%, 60% и повече намаление;
• Доставка до София, Пловдив, Варна, Бургас и цяла България със собствен транспорт.
• Възможност за поръчка на изплащане.

Изберете удобството и се доверете на нашия професионализъм.