Телефон за връзка с нас:
070090053

  • Начало
  • Право на отказ на поръчка

Право на отказ на поръчка

• На основание чл. 50, ал.1 ЗЗП Купувач, който има качеството на Потребител по смисъла на ЗЗП, в 14 дневен срок от доставката има право без да дължи обезщетение и неустойка, да се откаже от сключения договор, като върне поръчаната стока задължително при следните условия:

1. Потребителят предварително писмено да информира, Spalnite на следния имейл адрес: spalnite@abv.bg, че на основание чл. 50, ал.1 ЗЗП се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока.

2. Стоката трябва да бъде върната в оригиналната, ненарушена опаковка.

3. Стоката трябва да бъде върната с всички придружаващи я документи и окомплектовки, в добър търговски вид.

4. Всички транспортни и други разходи по връщането на стоката са изцяло за сметка на Потребителя. До момента на обратното предаване на стоката от страна на Потребителя, на Spalnite, рискът от случайното и повреждане се носи изцяло от Потребителя.

5. В случай, че последният се възползва от правото си по чл. 50, ал.1 ЗЗП при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, Spalnite се задължава да му възстанови заплатената сума по банков път до 14 дни /считано от дата на която потребителя е упражнил правото си на отказ/, на посочената банкова сметка, или в случай на плащане с карта, сумата се възстановява по същата карта.

Условията за връщане на стока описани в т. 8 важат за Потребители, закупили стоки от електронния магазин на фирмата.

Сравнение на продукти
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки